Het premium vlees van Zagt nu ook voor thuis!

29 maart 2020
Zagt voor thuis

Als horeca vleesgroothandel leveren wij al jaren premium vlees aan de top van de binnenlandse en buitenlandse gastronomie. In deze bizarre tijden hebben zij helaas de deuren moeten sluiten waardoor jullie, liefhebbers van lokaal en verantwoord vlees, niet meer van de heerlijke smaak kunnen genieten. Maar niet getreurd, want wij hebben goed nieuws! Het is nu ook mogelijk om thuis van ons exclusieve vlees te kunnen genieten! In onze nieuwe webshop kunt u overheerlijk Wagyu-, Angus-, en Holstein rundvlees gemakkelijk en snel bestellen en vervolgens laten bezorgen of afhalen. 

 

Zagt Meatbox 

Met de Zagt Meatbox kun je thuis genieten van topkwaliteit rundvlees op restaurantniveau. In de meatbox zit een wisselend assortiment Nederlands rundvlees. Zin in een heerlijke steak nu de restaurants gesloten zijn? Geen zorgen, dankzij de Zagt Meatbox kun je genieten van de mooiste steaks, sappigste hamburgers en het lekkerste stoofvlees van het authentieke zwartbonte Holstein rund. De box is hier te bestellen. 

 

Restaurant Persijn geeft je inspiratie

Wil je dit heerlijke malse vlees perfect verwerken tot een prachtig gerecht, maar ontbreekt het even aan inspiratie? Onze vrienden van Persijn Amsterdam hebben een heerlijke andijvie stamppot samengesteld met de sukadelappen uit de Zagt Meatbox. De eigenzinnige kijk van Persijn's executive chef Alexander Brouwer tilt dit oer-hollandse gerecht om tot een restaurantwaardig diner. Probeer het recept uit en deel het resultaat met ons via Instagram #ZagtvoorThuis. 

Andijvie stamppot met sukadelap

Vlees bestellen Amsterdam 

Wil je thuis de lekkerste vleesgerechten op restaurantniveau klaarmaken? Bestel dan eenvoudig en snel de vleespakketten van Zagt Amsterdam. Deze verschillende pakketten bevat voor ieder wat wils. Liever een enkele entrecote, tournedos, rib eye, et cetera? Ook dat is mogelijk. Bestel de heerlijkste stukken Wagyu, Angus, Holstein en dry-aged vlees in onze webshop.